Healing

Een healing werkt op je energetisch systeem en behandelt klachten op een dieper niveau met de achterliggende oorzaken. Het is voor de meeste mensen niet zichtbaar, maar meestal wel voelbaar. Een healing moet je eigenlijk ondergaan om het effect hiervan te kunnen ervaren.

Wat is een healing?

Een healing is een energetische behandelvorm die je helpt je evenwicht te (her)vinden en te bewaren. Tijdens de healing stemt de healer zich af op jouw energie. Je lichaam is een energieveld van energiebanen en ook ieder orgaan heeft weer een eigen energiefrequentie. Tijdens een healing kan er blokkerende energie verwijderd worden en energie toegevoegd worden waar het nodig is. Dit leidt tot uiteenlopende positieve resultaten.

Waarbij kan een healing helpen?

Een healing kan zowel fysiek, geestelijk, emotioneel en mentaal heilzaam zijn. Een healing kan ook helderheid geven over oorzaken en over de huidige situatie en bevorderlijk zijn voor je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de healing wordt duidelijk waarop geheald zal worden via heldere intuïtieve kanalen. Hierin wordt geheel afgestemd op datgene wat op dat moment nodig is en naar voren komt.

Werkwijze

Tijdens de healing zit je op een stoel of lig je op een behandeltafel. Je houdt hierbij de kleding aan. Soms word je hierbij aangeraakt, maar vaak blijven de handen op enige afstand van het lichaam. Tijdens de healing wordt er informatie helder die meegegeven kan worden. Deze informatie kan je inzichten geven die bij kunnen dragen aan een stuk bewustzijn en verandering.

 Wil je het universum begrijpen denk dan in termen van energie, frequentie en trillingen

Nikola Tesla