Bedrijven

Elke organisatie heeft belang bij vitale en optimaal inzetbare medewerkers. Veel bedrijven kampen echter met ziekteverzuim en minder gemotiveerde werknemers. Dit komt door gebrek aan vitaliteit. De Vitale Bron heeft een effectief programma om medewerkers gezond en vitaal te krijgen en te houden. 

Wie vitaal en gezond is heeft meer energie, is gemotiveerd, werkt met plezier en is beter opgewassen tegen stress. Dit is prettig voor de werknemer en voor de werkgever. Vitale en gezonde medewerkers zijn dan ook duurzamer inzetbaar. Aan gezondheid kunnen beiden wat doen. De een door gezond te eten, voldoende te bewegen en ontspannen. De ander door te zorgen voor een gezonde werkomgeving. Zo krijg je fitte medewerkers in een fitte organisatie.

Om de medewerkers gezond en vitaal te krijgen en te houden heeft de werkgever een stimulerende rol. De werknemer heeft hierin een eigen verantwoordelijkheid. Voor goede begeleiding en ondersteuning is er De Vitale Bron. Deze is gespecialiseerd in het coachen van medewerkers naar een goede gezondheid en vitaliteit en een betere stresshantering.

Een sterke combinatie

Paula van Daalen van De Vitale Bron is vitaliteitscoach, stresscounselor en voedingsdeskundige. Deze combinatie versterkt en verbetert de resultaten enorm. Door jarenlange opgebouwde kennis en ervaring heb ik me hierin steeds verder kunnen specialiseren.

Middels consulten, coaching, lezingen en workshops help ik mensen hun gezondheid en vitaliteit te vergroten. Voor bedrijven betekent dit minder ziekteverzuim, beter en sneller herstel van zieke werknemers en meer gemotiveerde mensen op de werkvloer. Kortom een gezonder bedrijf.

Diensten Vitale Bron voor bedrijven:

  • Individuele begeleiding van medewerkers voor het optimaliseren van de vitaliteit en gezondheid.
  • Workshop waarbij medewerkers beter om leren gaan met stress en ontspanning gedurende de werkdag.
  • Workshop waarbij medewerkers zichzelf gezond en vitaal leren houden gedurende de werkdag.

Kijk voor meer informatie bij Vitaliteitscoaching en Workshops.

 

blijbedrijf