Counseling en coaching

Blijf je maar piekeren en tegen dezelfde dingen aanlopen: in je relatie, je werk of iets anders? Ervaar je veel onrust of heb je last van stress? Durf je bepaalde stappen niet te nemen of wil je meer inzicht in je situatie? Counseling en coaching kan je hierbij helpen. 

Coaching is vooral praktisch werken. De juiste stappen zetten met de juiste tools. Coaching kan een mooie aanvulling zijn op counseling.

Counseling is een laagdrempelige vorm van psychische hulpverlening wanneer je een moeilijke periode doormaakt en je even een stevig steuntje nodig hebt. Door counseling krijg je meer inzicht in je problemen, de oorzaken hiervan en de mogelijkheden om deze op te lossen.

Intuïtieve counseling is een vorm van counseling waarbij er vanuit intuïtieve inzichten gekeken wordt naar de problemen en situatie waar je mee te maken hebt. Dit geeft verdieping op een ander niveau wat verhelderend en verrijkend kan werken. Via heldere waarnemingen kan er informatie naar voren komen die tot nieuwe inzichten kunnen leiden die je vooruit helpen op je persoonlijke levensweg.

Waarom kiezen voor counseling en coaching?

Het leven kan gecompliceerd zijn en soms weet je niet hoe je verder kunt komen. Vaak zit je vast in een bepaald denkpatroon waardoor je het gevoel kunt hebben in een vicieuze cirkel te zitten. Ook onverwerkte emoties kunnen je blokkeren en aan de basis liggen van lichamelijke en geestelijke klachten, relatie- en andere problemen. Lichaam, ziel en geest zijn tenslotte één. Met behulp van counseling krijg je meer zicht op hetgeen je blokkeert en leer je hoe je verder kunt komen.

De Vitale Bron en counseling en coaching

Tijdens de behandelingen is er wat ruimte voor een goed gesprek. Soms is de behoefte echter groter of is er enkel behoefte aan gesprekken om verder te komen. De Vitale Bron kan je via intuïtieve counseling en coaching begeleiden naar een meer vervullend leven. In een veilige omgeving kun je je hart luchten, opruimen wat je niet meer dient en tot verhelderende inzichten komen. Zo kun je je weg hervatten, maar dan zo dat jij je daar prettig bij voelt.

Duisternis verdwijnt niet door deze te bestrijden,
duisternis verdwijnt door er licht in te brengen