Reacties Consulten

Bram 40 jaar, vermoeidheid

Mijn vermoeidheid zorgde ervoor dat ik uiteindelijk bijna nergens meer toe kwam naast mijn werk. En ook op mijn werk voelde ik me steeds moe. Dit had invloed op mijn gehele welbevinden en op alle facetten van mijn leven. Toen ik bij De Vitale Bron kwam en de link gelegd werd met de darmen was ik verbaasd en vond ik dit zelfs enigszins vreemd. Nadat ik echter een tijdje de voedingsadviezen had opgevolgd en de aanbevolen supplementen had gebruikt ging het geleidelijk aan steeds beter. Nu gaat het zo goed dat ik kan stoppen met de supplementen. Ik zal echter nooit meer zo eten als ik hiervoor deed, want ik voel me hier zeer goed bij. Ik had nooit gedacht dat voeding zoveel impact heeft, maar uit ervaring weet ik nu dat dit wel degelijk zo is.

Saskia 35 jaar, overgewicht

De laatste jaren had ik last van overgewicht en heb ik heel veel diëten gevolgd. Sommigen werkten even goed, maar als ik stopte kwam ik weer aan, het bekende jojo-effect. Soms voelde ik me ook ronduit slecht wanneer ik een dieet volgde en kreeg ik verschillende klachten. Ik had zo’n genoeg van al de diëten en had me er al bij neergelegd dat ik mijn overgewicht moest accepteren. Toen ik echter hoorde dat een goed voedingspatroon goed werkt wilde ik dit proberen. Het is eigenlijk ook logisch dat het belangrijk is om structureel anders te gaan eten wil het blijvend resultaat geven. Het is me reuze meegevallen en ik vind het nu zelfs erg lekker. Ik ben wat langzamer afgevallen maar het gaat nu na een jaar nog steeds goed, ik ben goed op gewicht en voel me fitter dan ooit.

Lidwien 44 jaar, Eczeem en Darmklachten

Een lange periode had ik last van eczeem en ook mijn darmen gaven veel problemen. Binnen een paar weken na de adviezen knapte mijn huid al op en werden mijn darmen rustiger. Nu heb ik geen last meer van eczeem en ook geen darmklachten meer. Wat ik ook merk is dat ik minder moe ben.

Petra 54 jaar, Vermoeidheid en Slaapproblemen

Ik ontmoette Paula bij een lezing die zij gaf waar ik op advies van een vriendin naar toe ging. Ik had al 3 à 4 jaar last van vermoeidheid en slaapproblemen. Ik heb gelijk een afspraak gemaakt. Ik voelde me al binnen een paar weken beter. Ik heb de afgelopen weken niet 1 keer op de bank gelegen, omdat ik zo moe was. Ik voel me vitaler en merk dat ik actiever ben en weer van alles wil ondernemen. Ik slaap weer goed en mijn moeheid is bijna verdwenen. Ik vind het erg bijzonder dat voedsel zo’n groot effect heeft op hoe ik me voel, maar het werkt wel. Ik voel me gewoon goed. Dank hiervoor.

Anneke 59 jaar, Zware Vermoeidheid

Al jaren had ik last van zware vermoeidheid. Ik had zelfs moeite om de trap naar de praktijk op te komen zo moe voelde ik me. Het was in het begin niet gemakkelijk om de discipline op te brengen om me aan het voedingsadvies te houden, maar omdat ik me zoveel beter voelde als ik me hier wel aan hield heb ik doorgezet. Ik voel me nu veel fitter en merk dat ik hierdoor meer aankan, dat ik meer onderneem en meer geniet van alles. Ik ben dan ook heel blij dat ik Naar De Vitale Bron gegaan ben.

Tania 38, Slapeloosheid

Sinds de geboorte van mijn eerste kind sliep ik geen 5 uur meer per nacht. Dat was inmiddels 12 jaar lang. Na een week het voedingsadvies gevolgd te hebben sliep ik weer 7 à 8 uur per nacht. Ik kon niet geloven dat dit zo snel werkte en ook Paula had niet verwacht dat het zó snel zou werken. Ik had überhaupt nooit gedacht dat voeding zo’n effect kon hebben! Nu maanden verder slaap ik nog steeds goed en ik ben dan ook ontzettend blij hiermee en Paula heel dankbaar hiervoor. Ik heb nu veel meer energie en voel me ook vrolijker.

Henk 43, Stressklachten, Slaapproblemen, Spierkrampen, Onzekerheid en Faalangst

Als jaren sliep ik slecht, had ik last van pijnlijke spierkrampen en voelde ik me heel gespannen. Na de adviezen voelde me nu na een paar weken stukken beter. Ik slaap weer goed, de spierkrampen zijn weg, ik voel me meer ontspannen en heb weer energie en zin om dingen te ondernemen. Ik ga nog wel gesprekken aan bij een psycholoog om nog wat dingen op een andere manier aan te pakken.