Gezondheid

Goede voeding en een goede leefstijl zijn de basis van je gezondheid! En gezond zijn is de basis van een gelukkig leven.

Gezondheid, een kostbaar bezit

We merken vaak pas hoe belangrijk onze gezondheid is als we niet goed in ons vel zitten. Dan realiseren we hoe dit ons beperkt en wat een impact dit heeft op ons leven.

Ik leef toch gezond! Of niet?

Soms denken we dat we genoeg doen om gezond te zijn en hebben we toch last van klachten. Herken je dit? Dit komt niet omdat je geen goede dingen doet. Er komt echter veel bij kijken om precies te weten wat goed voor je is terwijl veel gezondheidsadviezen algemene adviezen zijn. En wat voor iedereen in het algemeen gezond is dat kan wel eens helemaal niet zo goed zijn voor jou! Een gezondheidsadvies dat op maat gesneden is ziet er vaak heel anders uit en heeft veel meer effect.

Leren leven met klachten?

Veel mensen denken dat ze moeten leren leven met allerlei kwalen en klachten of dat dit hoort bij het ouder worden. Hier kan vaak echter meer aan gedaan worden dan we denken! Wanneer je wilt werken aan een betere gezondheid is het belangrijk om je zelfgenezend vermogen optimaal te benutten. In de basis veranderingen aanbrengen zoals in voeding, leefstijl en gedachtepatroon blijkt het meest effectief te zijn. Hiermee pak je namelijk de oorzaken aan en niet enkel de symptomen.

De Vitale Bron werkt altijd op de oorzaken van klachten en niet enkel op de symptomen.

 

gezond-ouder