Mindfulness en meer…..

Heb je behoefte aan rust en ontspanning? Wil je graag minder last hebben van stress en stressklachten? Dan is de training ‘Mindfulness en meer’ wellicht iets voor jou.

We leven in een maatschappij met ontzettend veel prikkels en ook op ons werk en privé komen we van alles tegen. Dit geeft spanningen en onrust die je soms moeilijk kwijt kunt raken. Dit kan leiden tot diverse stressklachten zoals hoofdpijn, slapeloosheid, darmklachten, vermoeidheid, irritatie en boosheid. Er zijn echter manieren om rust en energie in jezelf te behouden ondanks dat er van alles van je gevraagd wordt en het niet altijd gaat zoals je wilt.

In de training ‘Mindfulness en meer’ worden oefeningen gegeven die ervoor zorgen dat je meer ontspannen wordt, gezonder van lichaam en geest en je minder stress en meer rust zult ervaren in je dagelijkse leven. Je zal adequater op verschillende situaties kunnen reageren en je beter in je vel gaan voelen. Tevens zullen diverse stressklachten verdwijnen.

De training wordt vanaf dinsdag 15 september aangeboden in dorpshuis de Sprong in Ooij en vanaf donderdag 17 september in Cordium in Nijmegen. De duur is 8 weken.

 

Info Mindfulness Cordium

Data: 17, 24 september en 1, 8, 15, 22, 29 oktober en 5 november

Dag en tijdstip: donderdagen van 20.30 – 22.00 uur

Locatie: Cordium, Ruyterstraat 65 in Nijmegen

Prijs: € 160,-

 

Info Mindfulness de Verspiegeling

Data: 21, 28 september en 5, 22, 19 en 26 oktober en 2, 9  november

Dag en tijdstip: maandagen van 10.00 – 11.30 uur

Locatie: de Verspiegeling, Biezenstraat 79-1 in Nijmegen

Prijs: € 160,-

 

imagerelax