Van depressief naar positief

Je somber en depressief voelen heeft veel impact op alle facetten van je leven. Sommigen van ons krijgen dit gevoel in het najaar anderen onafhankelijk van het jaargetijde. Iedereen maakt wel eens een donkere periode mee en sommigen hebben hier vaker last van. Feit is dat steeds meer mensen last hebben van sombere en depressieve gevoelens. Er is gelukkig veel wat je hieraan zelf kunt doen op geheel natuurlijke wijze.

Wist je dat je voeding stofjes kan bevatten die heel positief werken op je gemoedstoestand? En die je zelfs nodig hebt om je geestelijk goed te voelen? Er zijn dan ook veel mensen die hier een tekort aan hebben of hier meer van nodig hebben in bepaalde periodes. Je positief eten is dan ook geen fabeltje maar een waar verhaal! Bij velen heb ik al gezien hoe de juiste voeding helpt in moeilijke periodes en wetenschappelijk onderzoek heeft dit ook al meermalen aangetoond.

In deze workshop wil ik deze kennis beschikbaar stellen voor iedereen zodat je weet wat je kunt doen om hier verandering in te brengen.

Datum en tijdstip: zondag 9 november 10.30 – 13.00 uur òf zondag 16 november 14.00 – 16.30 uur

Kosten: € 30,- per workshop

Locatie: De Vitale Bron, Centrum Nijmegen

Voor deelname en vragen: mail naar info@devitalebron.nl of bel naar 06-40793221