Visie

Algemeen

De Vitale Bron gaat uit van een holistische visie. Lichaam, ziel, geest en energie oefenen voortdurend invloed uit op elkaar. De juiste voeding, ontspanning en beweging zijn hier allen belangrijk voor. Onze gedachten, gevoelens en gedrag zijn van even groot belang. Blokkades weerspiegelen zich in geestelijke en lichamelijke klachten en ook in onze relaties en omgeving.

Natuurlijk en energetisch

Er wordt gewerkt met energetische therapie. Via intuïtieve kanalen komt er informatie binnen wat leidt tot een completer en diepgaander beeld. Middels healing wordt een energetische behandeling gegeven. Een healing zet verschillende processen in beweging wat leidt tot uiteenlopende positieve resultaten en inzichten. Dit wordt veelal gecombineerd met counseling en coaching daar dit van nature ontstaat.

Daarnaast wordt er gewerkt met natuurgeneeskunde in de vorm van voedings- en kruidenadvies en Bachremedies. Wanneer hierin het juiste geadviseerd wordt dan kan dit een krachtig positief effect hebben op de geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Specifieke afstemming

We verschillen van elkaar qua constitutie, geschiedenis, behoeftes, activiteiten, voorkeuren en mogelijkheden. De invulling van ons leven is dan ook heel divers. Ook wat we eten, denken en voelen verschilt veel van elkaar. Ieder mens is uniek. De Vitale Bron vindt aandacht voor het individuele aspect dan ook heel belangrijk. Geen behandeling, advies of gesprek is dan ook hetzelfde. Iedere behandeling is maatwerk.

Visie in praktijk

De Vitale Bron behandelt holistisch. Via healing, reading, voedingsadviezen, natuurgeneeswijzen en gesprekken kan gewerkt worden aan hetgeen wat op dat moment belangrijk is om te helen, bewust te worden en goed mee verder te kunnen.