Wie is de Vitale Bron?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMijn naam is Paula van Daalen (1965). Ik ben een energetisch en holistisch therapeut, intuïtief counselor en coach en docent Zelfhealing.

Als hooggevoelig kind nam ik veel waar en kreeg ik informatie door via intuïtieve zintuigen. Ook met de helende energie uit mijn handen had ik ervaring. In de loop der tijd ontwikkelde deze energetische zintuigen zich steeds meer.

Als kind was ik ook steeds te vinden in de natuur geboeid door alles wat daar leefde en groeide met name kruiden. Ik had een natuurlijke interesse in natuurgeneeswijzen en bestudeerde veel boeken hierover. Dit verdiepte zich tot de kleinste stofjes in kruiden en voeding en wat deze doen in het lichaam en voor de geest.

Het volgen van opleidingen in zowel energetisch werk als natuurgeneeswijzen was voor mij dan ook een natuurlijk gevolg.

Van hobby naar werk

Van mijn hobby heb ik mijn beroep weten te maken door opleidingen te volgen in intuïtieve ontwikkeling, healing en energetische therapie, mediumschap, coaching en counseling, voeding, shiatsu en guasha, bloesemremedies en andere natuurgeneeswijzen. Tevens de HBO medische basiskennis volgens PLATO-eisen. De combinatie van dit alles heeft mijn inzicht in het gezond- en welzijn verdiept en verhelderd.

Motivatie en doel

Mijn drijfveer om een eigen praktijk te voeren is dat ik mensen wil begeleiden naar een gelukkig en gezond leven. Uit ervaring weet ik hoeveel meer het leven te bieden heeft wanneer je goed in je vel zit en je jouw authentieke pad kunt bewandelen. Dit wens ik iedereen van harte toe.